Vi vill ha en (till) skicklig Art Director

Sök om du vill jobba på en mindre byrå som inte är så bajsnödig. En mindre byrå som växer, och som älskar att hjälpa andra företag att växa.

Sök om vill ha stor frihet och lära dig av ett seniort team. Sök om du vill ha marknadsmässig lön, semester, tjänstepension och vara ledig på din födelsedag. Sök om du vill forma byrån med oss medan vi växer.

Vi bryr oss inte om var du har gått i skola. Vi bryr oss om vad du kan och vad du gillar. Så innan du söker, se till att du har du har bra känsla för konverterande, snygg design.

Vi letar efter någon som har jobbat ett tag, och som har designat digitala kampanjer, identiteter och logotyper, och för print.

Gillar du att designa rörligt och animation? Gillar du att ta in briefer, ha mycket kundkontakt och presentera själv inför kund? Bra.

Hos oss kommer du att skapa visuella koncept, leda kreativt arbete, skapa kampanjmaterial, grafiska profiler, logos, brand guides, hemside-design, landningssidor, förpackningar och trycksaker.

Allt det här kommer du att göra i ljusa, fräscha lokaler mitt i Stockholm.

Mejla din ansökan till [email protected] med rubriken ”Art Director ansökan”. Skicka med din portfolio, eller en länk till din portfolio, eller länkar till tidigare projekt.

Vi läser inte ansökningar utan portfolio. 

Vi träffar och pratar med folk allteftersom, så passa på att söka idag.

Ta hand om dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.