Sökes: Art director

Kort om oss

Vi är en liten, men växande digitalbyrå med kontor i Stockholm. Vi brukar säga att vi inte är bajsnödiga. Det brukar vårt team och kunder också gilla. 

Vi hjälper företag växa genom snygg och konverterande design. Våra uppdrag är breda där vi alltid arbetar aktivt för att våra kunder ska lyckas bättre. Vår filosofi är att vara en förlängd arm till våra kunder och bidra med vår expertis för att hjälpa kunderna till bättre resultat.

Vi har kunder inom både B2C och B2B och en mängd olika segment. 

Nu söker vi efter en Art Director för att förstärka vårt team.

Du kommer komma in ett spännande skede där byrån växer och där du kommer få en stor roll och möjlighet att växa med oss under lång tid framöver. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med seniora designers och projektledare.

Du kommer sitta i superfina och inspirerande lokaler mitt i stan tillsammans med det övriga teamet. Vi är idag 9 personer på kontoret. 

 

Vad vi helst ser hos en sökande

Din utbildning och bakgrund spelar mindre roll. Det viktigaste är att du har den rätta känslan och ett öga för bra och snygg design. Du behöver prata och skriva flytande svenska samt engelska.

Du har erfarenhet av att designa digitala kampanjer, identiteter och logotyper, samt print.

Plus om du även gillar att designa rörligt och animationer. Graphic + motion designer = super!

Du kommer att få ta in briefer, presentera och hämta in feedback för kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Ta fram visuella koncept och ansvara för hela kreativa processen
  • Ta fram kampanjmaterial till våra kunder
  • Skapa grafiska profiler, logotyper och brand guides
  • Designa hemsidor och landningssidor
  • Förpackning och print
  • Presentera, ta in briefer och feedback direkt från kund 
 

Vad du får

Du blir en del i vårt härliga och duktiga team. Vi har högt i tak och är en flexibel arbetsplats där man kan arbeta delvis hemifrån. Hos oss får du möjlighet att utvecklas väldigt snabbt av erfaret team med många år i branschen. Du får självklart marknadsmässig lön och semester samt tjänstepension och birthday off Du får också lite schyssta Great Nash-grejer, en dator, och så får du vara med och bestämma hur vi kan bli ännu bättre på roliga event vi kör på byrån.

 

Så söker du

Skicka gärna din ansökan till [email protected] med rubriken ”Art Director ansökan”. Bifoga din portfolio, eller en länk till din portfolio alt. länkar till tidigare projekt så att vi kan få en uppfattning om din stil och känsla. 

Vi kommer inte läsa ansökningar utan portfolio. 

Intervjuer sker löpande.

 

Lycka till och hoppas vi hörs snart!