En webb & growth-byrå i stockholm

Använd design  baserad på vetenskap  för att öka lönsamheten

Framgångsrika företag samarbetar med Great Nash för att öka sina intäkter online, förstå sina kunder bättre och öka konverteringsgraden.

Några av alla fantastiska kunder

- Great Nash har inte bara ökat vår konverteringsgrad. De har optimerat hela vår digitala närvaro och gjort oss både framgångsrika och lönsamma.

Christoffer Hartung, VD på Centsoft

Arbeta med oss för att:

1. Öka intäkter per besökare

2. Sänka kostnaderna per kundförvärv

3. Öka era marginaler

Vill ni ha högre intäkter från er befintliga trafik?

Har ni optimerat er konverteringsgrad? Förstår era pontentiella kunder vad er hemsida handlar om? Vad ni förväntar er av besökaren?

Det är lätt att bli hemmablind och själva tycka att allt är självklart med ens egna hemsida. Ni måste dock utgå ifrån era användares perspektiv. Många besökare har ingen eller väldigt lite kunskap om ert företag och era produkter (eller tjänster).

Användar­vänlighet & resultat går före tycke och smak

Era kunder har redan skaffat sig en bestämd uppfattning om er innan de har läst en enda rad på hemsidan, baserat på upplevelsen.

När en besökare kommer till er webbplats behöver personen svar och det är snabbt. Det första som läses måste ge svar på frågor som:

  • Vad är detta för webbsida?
  • Vad kan jag göra här / är detta vad jag har letat efter?
  • Vad är nyttan för mig?


Det tar ca 50 millisekunder för användare att bilda sig en uppfattning om en webbplats och huruvida de ska stanna eller lämna. Innehåll är fortfarande kung och först av allt skall design hjälpa användaren att hitta det de är ute efter.

Din design kommer att baseras på den senaste kunskapen kring konvertering, användbarhet och övertalnings­förmåga

Vår metod är baserad på data, djupgående branschkunskap och omfattande forskning.

Vi designar hemsidor för att skapa försäljning. Innan designarbetet ens påbörjas gör vi en analys av existerande data, verksamhet, målgrupper, användar­undersökningar och förvandlar de insikterna till wireframes. Det är dessa wireframes som bestämmer layout, struktur och vad vi vill säga. Ni besitter kunskapen om era kunder och vad värdet är för dem att använda era produkter och tjänster. Vi har kunskapen hur du skall nå ut till dem på bästa sätt. Allting på hemsidan måste ha ett existenberättigande. Först nu sätter designarbetet igång med att ta fram design som hänför besökarna på rätt sätt.

STEG 1

Workshop:
Smartare design

Pris från 15 tkr

Vad vi gör

Vi håller en workshop tillsammans där vi kan sätta oss in i er affär, data och era kunders unika behov. Vi identifierar även problem med existerande lösningar samt vilka styrkor som är värda att bygga vidare på.

Vad ni får

Få en handlingsplan som visar hur du kan förbättra din digitala närvaro, antingen genom att samarbeta med oss eller att arbeta vidare framåt själv.

UI benchmarking

Vad förväntar sig er målgrupp? Hur ser era konkurrenter ut?

Analys av data och användare

Vi analyserar från befintlig data hur era användare använder er hemsida idag. Vilka sidor besöker dem? Vilken typ av innehåll fungerar idag bäst? 

Wireframes

Vi tar fram strukturdesign för hemsidan i form av Wireframes. Detta är bra sätt att visa på strukturen på sidan utan att ta in själva designen. Här kommer man förstå flödet på sidan.

Sitemap & Användarflöden

En sitemap är en karta över alla sidor hemsidan kommer att ha. Dessa ska länkas ihop på ett logiskt sätt för att underlätta för användaren. Här kommer vi också rita upp användarflöden för huvudsakliga mål. 

STEG 2

Design av ny webb­plats

Pris: från 40 tkr

Vad vi gör

Designa din skräddarsydda digitala lösning med hjälp av alla resultat från er Workshop, så att vi kan maximera värdet av er nya webbplats. Här använder vi de senaste och effektivaste teorierna kring konverteringsoptimering och användarvänlighet, samtidigt som vi lyfter ert varumärke till nya nivåer grafisk.

Vad ni får

Få användartestade och validerade designlösningar som är redo att utvecklas.

1. Idé & innovation

Vi använder den detaljerade undersökningen och analysen från vår workshop för att gå tillbaka till de första principerna och utforma lösningen för era specifika utmaningar.

2. Användarupplevelse

När vi väl har fått en klar förståelse för rätt lösning för dina utmaningar fokuserar vi på att göra det till en glädje att använda så att det får rätt inverkan på din organisation.

3. Design & Varumärkesbyggande

Slutligen håller vi oss till de högsta standarderna för visuell design och ser till att designen föräldrar ert varumärke och profilerar sig tydligt mot konkurrenter.

STEG 3

Utveckling & testning

Pris: från 70 tkr

Vad vi gör

Låt antingen vårt erfarna och skickliga tekniska team bygga hemsidan åt er. 

Alternativt kan vi bistå med research, dokumentation och projektledning som stöd i upphandling- samt utvecklingsprocessen. 

Vad ni får

Målet är att ni ska få en hemsidan eller e-handel som levererar på era högt ställda förväntningar. Det ska vara ett system som båda producerar ökad affärsnytta samt förenkla för er. 

Utveckla själva, från tredje part eller av oss?

Vi anpassar oss efter era krav och arbetar mycket väl tillsammans med andra byråer eller i samarbete med avdelningar hos er. Valet att välja oss skulle vi lyfta fram om vi ansåg att det var en tydlig fördel, där våra kompetenser och expertis leder till bättre avkastning totalt sett.

Wordpress Woocommerce logotypes

VAD HÄNDER SEN?

Mätning & optimering

Pris: från 50 tkr

Vad vi gör

Nu har er nya hemsidan lanserats. Vad händer nu? Nu är det dags att presumtiva kunder får se er nya hemsida och börja testa de nya flödena. Fungerar den som tänkt? Vad kan optimeras för att få flera kontakter? 

Vi börjar med att sätta upp en grundnivå på mätning och kopplingar mellan annonseringskonton. Efter det tar vi fram en plan med  

Vad ni får

Ni får en plan med aktiviteter för att komma igång med att få trafik och fler konverteringar på er webb. Vi optimerar och kommer med förslag på ytterligare aktiviteter för att löpande förbättra era resultat på kort och på lång sikt. 

Mätning för att samla data

Vi sätter upp en grundnivå på mätning för att kunna samla objektiva beslutsunderlag. 

Köpredo trafik

Var där när er målgrupp söker efter era tjänster eller produkter. Där måste ni synas till att börja med. 

Bygg varumärket & anpassade målgrupper

Stärk ert varumärke och behåll position som top of mind när målgruppen är redo för nästa steg i köpresan. Samtidigt bygger vi målgrupper.

Ökade sök på ert varumärke och produkter

Optimera för sök på ert varumärke och era produkter samt närbesläktade sök. Ert varumärkesbyggande leder till att fler söker på ert varumärke och era produkter.

Remarketing

Med hjälp av anpassade målgrupper kan ni fortsätta nå ut med kommunikation till målgruppen baserat på deras tidigare agerande.

Boka en kostnadsfri konsultation

Behöver du hjälp med en ny hemsida, bättre resultat online eller snyggare design? Vi träffar gärna dig/er och lyssnar på era utmaningar och bollar idéer på lösningar.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.