Baricol Bariatrics (idag Fit For Me)

UI/UX design för bättre konvertering i e-handel

Förbättrad kundresa på hemsida för att öka konverteringsgraden.

Utvecklad tillsammans med Angry Creative

Om kunden

Baricol Bariatrics erbjuder näringstillskott och information till patienter som genomgått bariatrisk kirurgi. Grundarna av Baricol Bariatrics såg att både de näringstillskott som ordinerades och själva eftervården inte var inriktade på patientens behov och bestämde sig för att ändra på det.

Deras produkt, Baricol Complete, är ett skräddarsytt bariatriskt tillskott som är framtaget enligt riktlinjerna i Norden, och med sin innovativa app BariBuddy utbildar och påminner de patienter om hur de ska kunna fortsätta att leva hälsosamt efter operationen.

Uppdraget

Baricol Bariatrics ville förbättra sin hemsida för att öka sin konvertering, och göra den mer användarvänlig. De önskade även digital marknadsföring för att driva in relevant, konverterande trafik till hemsidan.

Lösningen

Först genomförde vi en UX audit, där vi upptäckte vilka områden i användarupplevelsen vi skulle förbättra.

Vi designade om hemsidan, och ökade fokuset på konverteringen. Resultatet blev en mer modern, lättillgänglig sajt. Vi designade också nya digitala annonser för rätt kanaler, och tog fram en strategi för att driva in relevanta besökare till den nya hemsidan.

Vi lade stor vikt vid tydlighet och relevant information på rätt plats, eftersom Baricol Bariatrics är aktiva inom marknaden för vitamintillskott efter operation.

Resultatet

Med sin nya design med ny digital marknadsföring, har Baricol Bariatrics inte bara nått nya kunder, de har även gjort det lättare för alla besökare att dels köpa vitamintillskott, men också att hitta rätt information om livet efter bariatrisk kirurgi.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.