Sökes: Designer praktikant

Kort om oss

Vi är en liten, men växande digitalbyrå med kontor i Stockholm. Vi hjälper företag växa genom snygg och konverterande design. Våra uppdrag är breda där vi alltid arbetar aktivt för att våra kunder ska lyckas bättre. 

Vi har kunder inom både B2C och B2B och en mängd olika segment. 

Nu söker vi efter en grafisk designer praktikant. Gärna någon som pluggar AD eller grafisk design. Någon som vill sätta tänderna i att ta fram koncept, kampanjer, profiler m.m. 

Du kommer arbeta i ett team tillsammans med seniora designers och projektledare.

Du kommer sitta i superfina och inspirerande lokaler mitt i stan tillsammans med det övriga teamet. Vi är idag 9 personer på kontoret. 

 

Till dig som pluggar (LIA), eller har pluggat

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som brinner för design. Du pluggar eller har pluggat. Eller så har du inte det, men älskar att jobba med design, men har än så länge inte fått arbeta med det. Nu får du den chansen!

Har du ett öga för och konsten att skapa fantastiska design? Är du grafisk designer, eller jobbar med motion design? Hör av dig! Skicka in din portfolio!

Vi tar gärna emot studenter som ska göra sin Lärande i Arbete (LIA). 

 

Vad du får

Möjlighet att utvecklas väldigt snabbt av erfaret team med många år i branschen. Lära dig hur det fungerar på riktigt där du får sitta med riktiga projekt.

 

Så söker du

Skicka gärna din ansökan till [email protected] med rubriken ”Designer intern ansökan”. Bifoga din portfolio, eller en länk till din portfolio alt. länkar till tidigare projekt så att vi kan få en uppfattning om din stil och känsla. Vi kommer inte läsa ansökningar utan portfolio.

 

Lycka till och hoppas vi hörs snart!

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.