Jupel

Hjälper er att upptäcka insikterna i er data

Ny webbplats i wordpress med fokus på ökad konverteringsgrad.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Om kunden

Jupel, startades av Ellinor Fackle Fornius och Jessica Franzén, och har blivit en framstående aktör inom området för statistik och dataanalys. Deras förmåga att klart och tydligt presentera statistik har gett dem ett starkt rykte. De har också lyckats få stöd från Sveriges Innovationsmyndighet Vinnova, vilket är ett tecken på deras framgång.

Uppdraget

Jupel hade som mål att uppdatera sin webbplats för att göra den mer modern och användarvänlig, för att öka antalet besökare som tar steget vidare i deras tjänsteutbud och förbättra sitt resultat.

 

Lösningen

Vi tog fram en ny webbplats för Jupel, med fokus på enkelhet och modern design. Genom att behandla projektet med samma omsorg som om det vore vårt eget, kunde vi öka antalet besökare som genomför ett köp eller tar kontakt, vilket gav mervärde för deras verksamhet.

Resultatet

Resultatet blev en tydlig ökning i antalet konverteringar. Fler företag och organisationer tar nu kontakt med Jupel, och deras verksamhet har stärkts. Webbplatsen har också blivit bättre på att behålla besökare.

 

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.