Research Automators

Ny identitet och webb

Nytt varumärke, samt ny webbplats till modern plattform för undersökningar

Om kunden

Research Automators är experter på att automatisera undersökningar, så att deras kunder kan jobba så effektivt det bara går. De kan sin sak och har hållit på i nästan 20 år.

Uppdraget

Research Automators önskade en ny grafisk identitet och en ny hemsida. Målet var att generera nya leads, samt stötta i kundanskaffningen. Den nya grafiska identitet skulle bära deras varumärke genom marknaden och vara grunden för all grafisk produktion.

Lösningen

Vi började med att noga lyssna på Research Automators behov och förstå deras vision. Genom en uppstartsworkshop så klarnade bilden och vi kunde börja bygga en ny grafisk identitet som ligga till grund för designen.

När det kom till webbdesignen arbetade vi nära tillsammans med Research Automators för att förstå deras önskemål och krav. Vi skapade en användarvänlig och visuellt kraftfull hemsida som tydligt presenterade deras erbjudande till marknaden.

Med modern design och ny varumärkesidentitet, skapade vi en plattform som lockade besökare och hjälpte till att generera nya affärer och fler leads.

Resultatet

Great Nash levererade en lyckad lösning till Research Automators. De har nu en förbättrad, enklare och tydligare hemsida som stärker deras affär. Varumärkesidentiteten har bidragit till att bygga en starkare position på marknaden och öka deras kännedom.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.