Sörmlandskök

Ny identitet och e-handel

Ny e-handelslösning i WordPress samt ny identitet till anrikt varumärke.

Om kunden

Sedan 1996 har Sörmlandskök hjälpt över 15 000 kunder att förverkliga sina drömkök, specialiserade på att mäta, designa och montera köksluckor till belåtna kunder runt om i Stockholm.

Uppdraget

Sörmlandskök eftersträvade en förnyelse av deras varumärke, som innebar en omfattande förändring inklusive en uppdaterad hemsida, en ny logotyp och ytterligare grafiska element.

Hemsidans uppgradering skulle innebära att den blev mer modern och användarvänlig. Målet var att skapa en plattform som effektivt kunde presentera både företaget och dess produkter.

Lösningen

Som alltid, startade vi med att grundligt lyssna på vad Sörmlandskök faktiskt ville åstadkomma. Det var viktigt att förstå deras unika situation, mål och behov.

Genom en serie workshops, presenterade vi den föreslagna vägen framåt för hemsidan, logotypen och grafiken.

När vi formgav logotypen, strävade vi efter att infånga element av det naturnära och det lokala. Resultatet blev en fusion av det klassiska och moderna, symboliserat genom Södermanlands landskapsfågel, fiskgjusen.

Vi utvecklade och lanserade en ny hemsida via WordPress, med tonvikt på konvertering, enkelhet och användarvänlighet.

Resultatet

Sörmlandskök lyckades inte bara med att förnya sitt varumärke, men också att stärka det. Den nya hemsidan genererade flera nöjda kunder, ökade konverteringsfrekvensen och utmärkte sig i jämförelse med andra hemsidor i samma bransch.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.