.strandberg guitars*

Design & Marknadsföring för en innovativ gitarrtillverkare

Ny webbplats i WordPress med fokus på köpresan och att bygga vidare på ett starkt varumärke.

Utvecklad tillsammans med Angry Creative

strandberg guitars case

Om kunden

.strandberg* tillverkar och säljer huvudlösa gitarrer, och är en sann pionjär inom sin nisch. Deras historia sträcker sig ända till 1982, och sedan dess har de letat nya lösningar för gitarristernas behov. Längs vägen låter dom den globala musikgemenskapen engagera sig i designprocessen. Idag finns .strandberg* i Europa och i USA.

Uppdraget

Strandberg behövde bygga upp sitt varumärke, för att på lång sikt kunna nå en bredare målgrupp med sina innovativa gitarrer. I jobbet ingick också att stärka hela varumärket digitalt.

Lösningen

Genom workshops hjälpte vi .strandberg* att skapa riktlinjerna för sitt varumärke, bland annat med vision, syfte och en rad stöttepelare för deras kommunikation, i både text och form. Vi mappade förbättringsförslag i marknadsföringen genom hela köpresan, skapade nya personas för en bredare publik, och mappade upp relevant innehåll för respektive persona.

Tillsammans med .strandberg* jobbar vi iterativt, och tätt ihop, för att stärka deras varumärke och nå ut till en bredare målgrupp.

Resultatet

Idag är .strandberg* störst inom sin produktkategori, huvudlösa gitarrer. Deras varumärke har blivit starkare. Vårt varumärkesarbete och vår design präglar hela den digitala upplevelsen av .strandberg* och vi är superglada att vi får fortsätta vara med på deras resa.

strandberg guitars startsida

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.