svarta Lådan

Extern marknadsavdelning för hälsosam & enkel mat

Design av ny webbplats och köpresa samt löpande marknadsföringsarbete för att stärka varumärket och driva nykundsförsäljning.

Utvecklad tillsammans med Pigment

Om kunden

Svarta Lådan lagar och levererar matlådor med fokus på hälsa, direkt till dörren. Deras mat lagas av professionella kockar, med noggrant utvalda råvaror fria från tillsatser, gluten och laktos.

Uppdraget

Svarta Lådan önskade ny design som skulle öka försäljningen, stärka deras online-närvaro,och locka till sig en bredare publik. Dessutom vill de förbättra sin digitala marknadsföring för att öka sin synlighet och generera fler konverteringar.

Lösningen

Vi skapade en skräddarsydd lösning för Svarta Lådan. Vi började med att lyssna in deras behov, förstå deras varumärke och deras värderingar, för att sedan skapa en design som speglade och boostade just deras identitet. Eftersom deras tjänst är en prenumeration, med flera valmöjligheter, fokuserade vi på enkelhet genom hela designprocessen.

För att förbättra deras digitala marknadsföring utvecklade vi en strategi som omfattade träffsäker digital annonsering i sociala medier. Med relevant och engagerande innehåll hjälpte vi Svarta Lådan att öka sin synlighet och nå ut till sin målgrupp på ett effektivt sätt.

Tillsammans med våra vänner på webbyrån Pigment skapade vi en ny hemsida för Svarta Lådan som underlättade köpresan och maximerade konverteringen.

Resultatet

Resultatet av vårt samarbete var en framgångsrik transformation för Svarta Lådan.

Den nya designen har hjälpt dom att attrahera och konvertera besökare till kunder. Den digitala marknadsföringsstrategin har också bidragit till att öka deras närvaro och generera nya kunder.

Efter vår leverans ökade Svarta Lådan antalet kunder med 3000 procent.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

Tack!

Vi återkommer inom kort. Följ oss gärna på sociala medier.